Loading Gaming Koloseum

Ništa ne okupi gejmere kao dobar i zabavan izazov. Bilo da se radi o World of Warcraftu ili GTA 5, Fortnite ili zadnjem dijelu Mario Karta. Igre stvaraju nevjerojatnu količinu zabave i zbližavanja. Ludost u esportu potaknula je neka od najžešćih natjecanja koje je svijet ikada vidio, i gejming scena postaje sve veća i veća.

Gejmeri koji igraju Dotu, League of Legends, Counter-Strike, i mnoge druge competitive video igre ušli su u strahovit tornado snažno jakih izazova, gdje turniri zauzimaju ogromne arene, službene lige su ispunjene franšiznim vezama, a nagradni fondovi dostižu i šestoznamenkaste cifre. Ali šta o drugim igrama? Šta o svim igrama? Šta o onim Prvim igrama? Šta ako možemo pronaći Best Gamers at any level.
Loading koloseum uskoro počinje! Loading koloseum uz pokroviteljstvo Telemacha otvara novu eru sasvim drugačijeg natjecanja u gejmingu! Na jedan tradicionalan i lud gameplay!

U prethodnim godinama gejmeri su se, osim spomenutih igara, natjecali jedan protiv drugog u Street Fighteru, FIFA-i, Tekkenu, Mario Kartu i još mnogo čemu. Loading Gaming Koloseum powered by Telemach za 2019. godinu bit će domaćin natjecanja za poseban i jedinstven popis igara koje će vam raznijeti pamet! (Lista mogućih igara na koloseumu će biti objavljena uskoro)

Deset (10) pažljivo odabranih igrača sukobit će se u Koloseumu, ali samo jedan će odnijeti kući slatku nagradu od 10 000 KM!
Igrači će se međusobno takmičiti u najikoničnijim i najtežim igrama ikad napravljenim ali će se i sukobiti protiv Loadingovog Super Gejmera - nemilosrdnog neprijatelja nevjerovatnih gejming vještina! Da li će uspjeti da pređu sve izazove Loadinga i koji će od njih postati najbolji Loadingov gejmer saznajte 6 oktobra u Sarajevu u konvencijskoj dvorani hotela Hills!CASTERS


BAKA PRASE


Stefan Delić


lizZard


Bake ツ
CHAMPIONS


Adnan Bro


Braco Gajić


CeriX


Imperator FXSuarez16


Nugato


nuni


iggy Plejer


 

Choda


Nedim Lepić

BIG BOSS

ARENA SETUP PARTNER

rsz_wallpaper
 
BUY A TICKET